Copyright© Akupunkturklinikken Body Energy 2012-2017 - All rights reserved. Made by JBMG


Akupunkturklinikken Body Energy - Kanalens Kvarter 166, 2620 Albertslund - Tlf. 40 26 18 36 - henrik.bodyenergy@gmail.com - Webmaster  

HVORFOR HAR VI BRUG FOR SPINOLOGY

Hver dag bliver vi udsat for et stadig stigende brug af kræfter og spændinger (fysiske, følelsesmæssige og kemisk) forbundet med dagligdagen. Dette påvirker de enkelte knogler i rygsøjlen, som er meget modtagelig for ændringer. De spinale knogler skaber det rette miljø for nervesystemet (hjerne, rygmarv og nerverødder) til at arbejde. Hvis dette miljø ændres, forvrider hjernens evne til effektivt at kommunikere med kroppen, det kaldes en spinal obtruktion. Spinal obstruktion skal rettes ellers vil kroppen ikke fungerer optimalt og berøver dig muligheden for at nyde den bedste livskvalitet.


Læs mere >>

SPINOLOGY

Vidste du at:OM SPINOLOGI

SPINOLOGY CENTER DANMARK

Vores center er det første af sin art i Danmark.

Vi er uddannet ved universitet i Valencia.

Rundt om i verden har spinologister hjulpet millioner af mennesker som ser det som en del af at leve.


BEHANDLING

Når du går igang med en spinologisk behandling, laves der aftaler for tre måneder af gangen. Vi laver en manipulation af musklen i forbindelse rygsøjlen som derefter frigiver de blokeringer der skulle være.

Spinologister er ikke læger. De behøver ikke at diagnosticere eller behandle sygdom, eller give råd eller henvisninger om sygdom. Praksisen med Spinology er at opretholde den mekaniske integritet af rygsøjlen, således at nervesystemet er fri for blokeringer.